Čistilna akcija 2015: Naravi krademo smeti

Please try entering https://graph.facebook.com/830408883705152/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Tako so se tudi letos na Sromljah člani TD Sromlje in ostali lotili čiščenja okolice kraja, za vsemi tistimi, ki še vedno niso dojeli osnovnih pojmov čistega okolja in skrbi zanj. Kot je razvidno, kljub vsem naporom, še vedno nekateri brezvestneži odmetavajo svoje odpadke v obcestne jarke in drugod kamor odpadki ne sodijo. Zavest in kultura, spoštovanje narave in drugih živih bitij, vključno s človekom, je tem posameznikom očitno še precej oddaljeno spoznanje. Morda pa bodo le nekoč dojeli, da že dolgo obstajajo zabojniki za odpadke, da odpadke brezplačno sprejemajo v zbirnih centrih, da enkrat letno lahko brezplačno naročijo velik kontejner, da se kosovni odpadki zbirajo vsaj enkrat letno brezplačno….

Torej vsi ti tisti, ki še niste preskočili tega evolucijskega koraka, vam v opozorilo in vzgled pravilnega odnosa do narave, ki je vsem skupna, so tudi te čistilne akcije.

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.